Trappenhulp™ Professional.

In het kort

De Trappenhulp™ Professional is de enige mobiele platformlift ter wereld. Net als met een traditionele ingebouwde platformlift kunnen met de Trappenhulp™ Professional alle soorten rolstoelen over een trap vervoerd worden. Voordeel is echter dat de Trappenhulp™ geen permanente ruimte inneemt op de trap, en dat verbouwen niet nodig is.

Voor alle typen rolstoelen

De Trappenhulp™ Professional is voor alle typen manuele en elektrische rolstoelen te gebruiken. Dat maakt deze Trappenhulp™ zeer geschikt voor openbare gebouwen, historische panden en alle andere locaties waar een verbouwing geen optie is, maar een rolstoellift wel gewenst.

Werking

Het vervoeren van een persoon in een rolstoel gaat gemakkelijk met de Trappenhulp™ Professional. De rolstoel wordt het platform opgereden via de handige oprijhellingen, en vastgezet met veiligheidsgordels. Bij het op- of afgaan van een trap kantelt het platform van de Trappenhulp™, samen met de rolstoel. Zo krijgen het platform en de daarop bevestigde rolstoel een comfortabele horizontale positie, terwijl de rupsbanden de trap volgen.Navigatie overige producten Trappenhulp

Contact opnemen


Website navigatie